پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز دوشنبه ، 1404/02/01

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه بویراحمد، گفت؛ بلایای طبیعی به مجموعه‌ای از حوادث زیانبار گفته می‌شود که منشأ انسانی ندارند این حوادث معمولاً غیرقابل پیش‌بینی بوده یا حداقل از مدت‌ها قبل از آن نمی‌توان وقوع آنها را پیش‌بینی کرد.

معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه بویراحمد، گفت؛ بلایای طبیعی به مجموعه‌ای از حوادث زیانبار گفته می‌شود که منشأ انسانی ندارند این حوادث معمولاً غیرقابل پیش‌بینی بوده یا حداقل از مدت‌ها قبل از آن نمی‌توان وقوع آنها را پیش‌بینی کرد.


به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، مهندس محمد رضا قلعه گلاب، افزود؛ بلایای طبیعی معمولا قابل پیش‌بینی نیستند اما با آمادگی، برنامه‌ریزی و تمهیدات مناسب می‌توان زیان‌های حاصله از این بلایا را کاهش داد به این ترتیب در هنگام مواجهه با این حوادث می‌توان بهتر تصمیم گیری کرد و اقدامات لازم را انجام داد.


وی تصریح کرد؛  مسئولیت یکی از کمیته های فرعی در مواقع اینگونه حوادث به وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی گذاشته شده می باشد، و یکی از وظایف این کمیته مطالعه و شناسایی موسسات و سازمانهای بهداشتی و درمانی موجود است.


 مهندس قلعه گلاب با اشاره به اینکه، همه مراکز بهداشتی، درمانی می بایست قبل از وقوع  هر حادثه در حدی که اوضاع و احوال و منابع اجازه می دهد، از آمادگی نسبی برخوردار باشیم. همچنین مراکز بهداشتی درمانی بویژه بیمارستان ها از جمله اماکنی می باشند که هنگام وقوع سوانحی همچون زلزله در معرض خطر و آسیب های جدی با میزان مجروحین و تلفات بسیار قرار می گیرند و ماها بعنوان متولیان بهداشتی و درمانی باید اطلاعات لازم در زمینه مدیریت بحران را فرا بگیریم  تا به هنگام وقوع بلایا به نحو شایسته‌ای در راستای خدمت رسانی مطلوب عمل نموده و نقش خودمان را آن چنان که باید ایفا نماییم.


مسئول  واحد کاهش خطر و بلایای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه بویراحمد، گفت؛ با توجه به اهمیت بیمه حوادث در کاهش بار خسارت ناشی از بحران و بلایای طبیعی خصوصا زلزله وسیل و در راستای کاهش اثرات جانی، روحی و روانی ناشی از مخاطرات طبیعی در سیستم ارئه خدمات  بهداشتی و  درمانی همچنین شبکه های بهداشت هشت شهرستان استانایمن سازی و غیر ایمن سازی را در دستور قرار دادیم.


نورالله نجاتی، در پایان خاطر نشان کرد؛ پس انجام شناسایی فیکس کردن وسایل و تجهیزات در محل کار و از هر شهرستان 5خانه بهداشت و، 2 مرکز بهداشتی درمانی و پایگاه از نظر سازه ای و غیر سازه ای در طی سال جاری بررسی و ایمن می شوند.


به گزارش وب دا: نشست کارگره  پشتیبانی بهداشت در بلایا با حضور معاون فنی معاونت بهداشتی، معاون اجرایی، مدیر توسعه و گسترش شبکه های بهداشتی درمانی استان، مسئول  واحد کاهش خطر و بلایای معاونت بهداشتی، مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری ها، مسول آموزش بهداشت و سایر گروه های مرتبط در دفتر این معاونت فنی برگزار شد.